Byggledning
534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-534,page-child,parent-pageid-136,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Byggledning

Projektplanering & Förstudie

Vi ser till att nödvändiga avtal och tillstånd kommer på plats och samordnar kontakten med kommun och myndigheter.

I planeringsstadiet utför vi mängdning, projektering, förbesiktning. Vi har även mångårig erfarenhet inom arbetsmiljö & säkerhet och ser till alla krav efterlevs under projektets olika faser.

Projekt- & Byggledning

Vi leder projektet från start till mål tillsammans med uppdragsgivaren och ser till att leverera enligt plan. Byggledaren driver det dagliga arbetet ute på fält mot uppsatta mål och riktlinjer. Under projekttiden kontrollerar byggledaren kontinuerligt kvalité, arbetsmiljö & säkerhet samt att tidplan och lagar/regler efterföljs. Löpande byggmöten och kvalitétskontroller protokollförs.

Slutbesiktning & Dokumentation

Vid projektets slutfas ser vi till att all dokumentation finns kunden tillhanda. Efter godkänd slutbesiktning så sammanställer vi alla rapporter och protokoll och lämnar över en komplett summering av projektet och utvärderar resultatet tillsammans med uppdragsgivaren.