Företaget
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Företaget

Affärsidé & Vision

Vår affärsidé är att förse marknaden med vår tekniska kompetens inom bygg och anläggning. Visionen är att bli en betydande aktör inom branschen.

Målsättning för 2019

Målen för 2019 är att fortsätta växa inom mätteknik samt vårt nya affärsområde Fastighetsoptimering. Vi ser även att vi växer ytterligare inom segmentet Utbildningar & Kurser. Vi utbildar blivande mätingenjörer i bl a Stockholm, Göteborg och Malmö för ett flertal yrkeshögskolor i Sverige.

Förtroendeuppdrag

Nembo sitter med i flertalet ledningsgrupper i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi får möjligheten att påverka yrkeshösgkoleutbildningarna inom inriktningen Bygg & Anläggning.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss eller kom förbi på en kopp kaffe så berättar vi mer om Nembo och de tjänster vi kan erbjuda.

Arbeta hos oss

Vi är ett kompetent team som tycker att det är viktigt att trivas med sitt arbete. Nembo värdesätter en skön atmosfär och ett trivsamt arbetsklimat. Letar ni efter spännande utvecklingsmöjligheter i ett växande bolag så tveka inte att höra av er till oss.

Lediga tjänster

Vi söker kontinuerligt efter duktiga och drivna medarbetare – mättekniker, projektledare, byggledare, lärare samt byggingenjörer.